CHIRURGENWEEK 2019

Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Het Antoni van Leeuwenhoek organiseert  in februari 2019 voor de 47e keer een Chirurgenweek. Wij bieden een gedifferentieerd programma aan waarbij u kunt kiezen tussen een mamma-long-sarcoom-melanoom-schildklier-programma of een GE-programma. U kunt ook voor beide programma’s kiezen.

In het Antoni van Leeuwenhoek worden alleen oncologische behandelingen gedaan. Ons speerpunt is een op maat gemaakte behandeling voor elke patiënt via een multidisciplinaire aanpak. Gedurende de week geven wij u een volledig overzicht van de oncologische chirurgie en de aanverwante specialismen. Tussen de presentaties door laten we live-videobeelden zien van de operaties en gaan we in groepen op de OK kijken. Er is ruim mogelijkheid tot interactie, discussie en participatie van u als cursist. Ook is er de mogelijkheid een multidisciplinair overleg bij te wonen.

Deze dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Op de woensdag krijgt u een update van de nieuwste ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld navigatiechirurgie, beeldgestuurde interventies en moleculaire achtergronden. Deze dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Wij hopen u in februari 2019 tijdens de chirurgenweek in ons ziekenhuis te kunnen verwelkomen. Voor meer informatie, zie: www.avl.nl/chirurgenweek
Namens de gehele chirurgengroep,

Johanna van Sandick, Marie-Jeanne Vrancken Peeters en Frits van Coevorden.