NVEC 17 april 2019: Masterclass

Multidisciplinaire Masterclass Endoscopische Chirurgie

Woensdag 17 april 2019, Beurs van Berlage

Volgens traditie zal er voorafgaand aan het NVEC congres “Innovate to Perform”, op woensdag 17 april, een Multidisciplinaire Masterclass plaatsvinden in de Beurs van Berlage.

Bedoeld voor AIOS vanuit de gynaecologie, thoraxchirurgie, chirurgie, urologie en kinderchirurgie. We hebben een programma opgesteld dat voor een ieder interessant en leerzaam is. Zowel theorie als praktijk zullen uitgebreid aan bod komen. Onder begeleiding van zeer ervaren specialisten zal de AIOS de kans krijgen zich specifieke operatietechnieken eigen te maken.
Bent u geïnteresseerd in endoscopische (robot) chirurgie, hoe je een programma voor het fitter maken van patiënten implementeert of bezig met het ontwikkelen van uw carrière pad, dan mag u dit unieke programma niet missen. Vanuit de urologie, gynaecologie en chirurgie hebben we een aantal kopstukken bereid gevonden om hun kennis en ervaring met u te delen. Zij zullen dit doen op 3 gebieden:

 

  1. Robotic Surgery: in deze masterclass leert u de beginselen van de robotchirurgie
  2. PreHab & ReHab: in deze masterclass wordt alles besproken om succesvol een prehabilitatie en posthabilitatie programma (fit for surgery) te introduceren voor patiënten die grote operaties zullen ondergaan.
  3. Career Development: in deze masterclass krijgt u alle ins en outs te horen over hoe je een carrière pad inricht voor een geslaagd leven als hightech chirurg.

 

U kunt 2 masterclasses in de volgende combinatie volgen: Career Development + Robotic Surgery of Career Development + Prehab & Rehab. De inschrijving is beperkt per masterclass en gaat op volgorde van inschrijving.

De inschrijvingskosten voor de Multidisciplinaire Masterclass is 155,-

Bij deelname aan het NVEC Congres krijgt u 50% korting op uw deelname aan de Masterclass. Inschrijving: www.nvec.nl of www.congresscompany.com

 

Namens

Jacqueline van Laarhoven, AIOS chirurgie

Jose Volders, AIOS chirurgie

Emiel Verdaasdonk, chirurg