Gamechangers in Health

Door een unieke samenwerking tussen De Jonge Specialist  VvAA en Better Future is het programma Gamechangers in health ontstaan. Een leiderschapsprogramma speciaal bedoeld voor AIOS. De visie van dit programma is om AIOS kennis, inzichten en tools te geven om een ‘change agent’ te worden. Een groep AIOS vanuit diverse medisch specialismen, gaat een jaar lang figuurlijk en ook letterlijk samen op reis om een positieve verandering in de zorg teweeg te brengen. Wij vragen u om uw AIOS op de hoogte te stellen door deze informatie met hen te delen.

Benieuwd naar de leerervaringen van de deelnemers van de eerste editie? Lees hun verhaal in dit artikel van De Jonge Specialist en dit artikel in Arts en Auto. Een greep uit de prachtige opgedane inzichten van deze eerste groep deelnemers:

Yesterday I was clever, and I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself. - Rumi

“Het hebben van een visie is slechts het halve werk. Als gamechanger denk ik nu bewuster na over hoe ik zaken het beste aan kan vliegen, implementeren, en hoe ik de mensen mee krijg. Het is een leuk en uitdagend proces, waar vallen en opstaan onderdeel van is en sleutels soms voor het oprapen liggen.” – AIOS cohort 1

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het programma: www.gamechangersinhealth.nl. Zie ook de brochure met alle praktische informatie in de bijlage en onderstaande recente nieuwsbrief.

Wij hopen u overtuigd te hebben dat Gamechangers in Health AIOS vormt tot change agents die voor elke assistentengroep, vakgroep en wetenschappelijke vereniging van positieve waarde zullen zijn. Middels de opgedane kennis, ervaring en bewuste reflectie, zullen zij een duurzame en grote rol kunnen spelen binnen uw assistentengroep, vakgroep en/of wetenschappelijke vereniging.

Kent u AIOS bij wie dit programma past? Wees er wel snel bij, want er zijn nog maar een paar plaatsen over!

Mocht u vragen/opmerkingen hebben, kan je ons uiteraard bereiken door te mailen naar info@gamechangersinhealth.nl of bellen naar +31648086685.